Locatie Complex Rezidential – Shamrock Gardens

Shamrock Gardens este noul concept rezidențial din Târgu Mureș, creat drept cea mai accesibilă alternativă pentru tine.  Invecinat cu localitatile: Nazna, Sancraiu de Mures, Sangeorgiu de Mures, Livezeni, Corunca, Ungheni, Budiu Mic, Valureni, Curteni, Chinari, Ernei, situat la doar 15 minute de Piața Trandafirilor, în Santana de Mureș, este o adevărată oază de liniște în inima naturii. Râul Mureș ce curge în apropiere, dealurile și munții de care este înconjurat completează beneficiile oferite de Shamrock Gardens.

Un stil de viață sănătos

Santana este un loc neatins de poluare, cu toate că se află lângă unul dintre orașele cu cel mai ridicat grad de incidențe asupra condițiilor respiratorii. Ca rezident la Shamrock Gardens, te vei bucura însă de cel mai curat aer.

Pozitionare

La doar 100m de Shamrock Gardens există o stație de autobuz care duce în centrul orașului, iar ca alternativă ecologică poți alege să pedalezi pe pista ce traversează digul. La doar câteva minute de mers pe jos vei găsi magazine și brutării, inclusiv Kovacs țo Timko, iar la 7 minute de condus se află supermarket-urile, bancile și restaurantele din zona Unirii.

Comunitate și siguranță

Shamrock Gardens este un complex cu circuit închis, asigurându-ți astfel intimitatea, confortul și siguranța.  Împrejmuit cu gard, iar accesul se face doar pe la intrarea cu barieră. Ca locuitor al complexului, vei deveni membru al Asociației, astfel încât spațiile comune să fie  îngrijite, iar problemele comunității dezbătute.