Locatie Complex Rezidential – Shamrock Gardens

Shamrock Gardens este un nou concept rezidențial creat ca cea mai accesibilă alternativă pentru tine. Situat la aproximativ 10 minute de centrul orasului, in Santana de Mures, este o adevărată oază de liniște în inima naturii. Râul Mureș ce curge în apropiere, dealurile și peisajul de care este înconjurat completează beneficiile oferite de Shamrock Gardens.

UN STIL DE VIATA SANATOS SI AER CURAT

Frecventa anuala dominanta a vantului din directia Nord, Nord-Vest datorata in mare parte orientarii generale a vaii Muresului cu lunci largi, faciliteaza penetrarea curentilor de aer curat si ozonat conform studiilor de specialitate efectuate. Sa locuiesti in ansamblul rezidential Shamrock Gardens inseamna sa te bucuri de toate beneficiile unei vieti de caliate si sa simiti aerul proaspat si curat relaxandu-te in gradina proprie. Cu o pozitionare superba, departe de zgomotul urban natura te asteapta intr-un cadru propice pentru ati plimba cainele, a iesi la joaca alaturi de copii si a avea un stil de viata activ si sanatos.

Pozitionare

La doar 5 minute de mers pe jos din complexul Shamrock Gardens există o stație de autobuz care duce în centrul orașului, iar ca alternativă ecologică poți alege să pedalezi pe pista ce traversează digul. La o plimbare de doar câteva minute vei găsi magazine și brutării, inclusiv Kovacs si Timko, iar la 5-7 minute de condus se află market-urile, bancile și restaurantele din zona Unirii.

Comunitate și siguranță

Shamrock Gardens este un complex cu circuit închis, asigurându-ți astfel intimitatea, confortul și siguranța.  Împrejmuit cu gard, iar accesul se face doar pe la intrarea cu barieră. Ca locuitor al complexului, vei deveni membru al Asociației, astfel încât spațiile comune să fie  îngrijite, iar problemele comunității dezbătute.