Model de Casa Duplex - Liffey

O CASA DUPLEX CE ASIGURA O EFICIENTA SPORITA DATORITA PERETELUI COMUN pentru o familie modernă. fiind cuplatĂ cu o casă geamănă, asigură o eficineță sporită datorită peretelui comun și un spațiu suplimentar în curte reprezentând totodată varianta noastră economică. Structura din cărămidă termoeficientă cu elemente structurale de beton armat o fac durabilă iar stratul adițional de izolație termică vă asigură confort și un consum redus de energie.

Alege o casa duplex Liffey din Shamrock Gardens,  un ansamblu rezidential nou, construit in inima naturii.
Liffey este o casa de caramida duplex cu un perete comun care desparte cele 2 locuinte cu intrare, terasa si gradina separata.
Structura de beton, materiale moderne de termoizolatie si hidroizolatie, instalatii eficiente de lumina si incalzire sunt cateva din punctele forte ale unei astfel de vile de vanzare la cheie. La interior te intampina un living spatios si o bucatarie ce poate gazdui toate electrocasnicele de care ai nevoie, lasand loc suficient pentru cina in familie. Casa integreaza perfect 3 dormitoare si 3 bai care asigura confortul si corespund nevoilor intregii familii. Peretele comun ce te desparte de casa vecina este suficient de gros si bine izolat, pentru a estompa zgomotele, asigurand, in acelasi timp o economie suplimentara de energie.
Iti place ideea unei case cu gradina, in mijlocul naturii si, totusi, intr-un complex de case rezidential cu un grad sporit de securitate? Gasesti in  Shamrock Garden. Fiecare vila duplex ete gandita pentru a oferi
un spatiu de locuit sigur, confortabil si relaxant. Tehnologiile moderne folosite la ridicarea constructiilor asigura costuri reduse de intretinere cu maximum de beneficii.
Programeaza-ti o vizita pentru a descoperi eleganta si farmecul unei case duplex Liffey. Cu siguranta, te va cuceri.

casa duplex

AI O NELĂMURIRE?

SCRIE-NE!