Model de Casa Individuala - Shannon

schita casa individuala

O casă individuală croită pentru o familie modernă. Structura din cărămidă termoeficientă cu elemente structurale de beton armat o fac durabilă iar stratul adițional de izolație termică vă asigură confort și un consum redus de energie.

Daca visul tau a fost mereu sa traiesti la vila, in afara orasului, aprope de natura, casa individuala Shannon din complexul nostru rezidential, este alegerea potrivita.
Casa Shannon este ideala pentru o familie de 3 sau 4 persoane. Este o casa de caramida pe o structura din beton, cu izolatie eficienta care asigura un confort sporit, cu costuri reduse de intretinere in orice anotimp. Pentru un consum si mai economic, exista optiunea instalarii panourilor solare. Interiorul este proiectat pentru un maxim de confort. O baie la parter si 2 bai la etaj, 2 dormitoare dispuse la distanta unul de celalalt pentru un plus de intimitate, un living generos, o bucatarie luminoasa si o terasa catre gradina de 200m2 sunt principalele atuuri ale casei Shannon.
Sa nu uitam de locul de parcare, inclus in pretul de vanzare ce porneste de la 70,000 de Euro. Alegerea casei Shannon vine si cu beneficiile unui ansamblu rezidential nou, cu alei moderne, iluminate, acces restrictionat si un loc de joaca. Ai tot cautat in ultima perioada anunturi cu vile de vanzare? Te poti opri aici.
Vino si viziteaza complexul Shamrock Gardens si vei descoperi modul perfect in care confortul unei case individuale, cu gradina, terasa si loc de parcare, se completeaza perfect cu frumusetea si linistea pe care ti-o ofera natura. Shamrock Gardens este un complex de case noi ce ofera spatii de locuit moderne, aproape de oras si totusi, departe de agitatia acestuia.

schita casa

AI O NELĂMURIRE?

SCRIE-NE!