Despre proiect

Simte-te acasă

INTRODUCEREA UNUI NOU COMPLEX REZIDENȚIAL

Noul concept rezidențial situat în apropiere de Târgu Mureș, în Santana de Mureș, este o adevărată oază de liniște în inima naturii. Râul Mureș ce curge în apropiere, dealurile și munții de care este înconjurat completează beneficiile oferite de Shamrock Gardens.

UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS

Sântana de Mureș este un loc neatins de poluare, cu toate că se află lângă unul dintre orașele cu cel mai ridicat grad de incidențe asupra condițiilor respiratorii. Ca rezident la Shamrock Gardens, te vei bucura însă de cel mai curat aer. Trebuie doar să deschizi ușa casei, iar natura te așteaptă, câmpuri cu verdeață, păduri și râul Mureș, un cadru perfect pentru a-ți plimba câinele, a ieși la joacă alături de copii, a înota în râu sau pentru a surprinde cele mai frumoase priveliști.

CONFORT

Confortul pe care Shamrock Gardens ți-l oferă este de neegalat. Toate locuințele sunt izolate termic cu materiale de cea mai bună calitate, astfel că te poți bucura de spațiul deschis al casei tale, dotată cu 3 băi, o bucătărie în stil american și terasă. Grădina de 200 m2 este un spațiu perfect pentru petrecerile în aer liber alături de prieteni, iar pajiștea deschisă din fața casei te conduce către spațiul comun și aleile cu pomi și verdeață. Mai mult, cartierul dispune de locuri de parcare și un loc de joacă pentru copii.

CALITATE

Design-ul fiecărei locuințe este gândit pentru a o face cât mai eficientă pentru tine, maximizând potențialul spațiului în casă și afară. Sunt montate cele mai moderne soluții electrice și termice, ce ridică standardul calității, și există opțiunea de a instala inclusiv panouri solare și pompe de căldură. Locuințele sunt construite cu materiale având cea mai înaltă certificare a calității, precum Reham Polymers pentru ferestre, uși și canalizare, Rockwool, Austrotherm și Ursa pentru soluțiile de izolare termică, Lindab pentru colectarea și redistribuția apei de ploaie, iar Kanuff pentru finisajele interioare și exterioare deopotrivă.

COMUNITATE ȘI SIGURANȚĂ

Shamrock Gardens este un complex cu circuit închis, asigurându-ți astfel intimitatea, confortul și siguranța. Împrejmuit cu gard, iar accesul se face doar pe la intrarea cu barieră. Ca locuitor al complexului, vei deveni membru al Asociației, astfel încât spațiile comune să fie îngrijite, iar problemele comunității dezbătute.

POZIȚIONARE

La doar 100m de Shamrock Gardens există o stație de autobuz care duce în centrul orașului, iar ca alternativă ecologică poți alege să pedalezi pe pista ce traversează digul. La doar câteva minute de mers pe jos vei găsi magazine și brutării, inclusiv Kovacs și Timko, iar la 7 minute de condus se află supermarket-urile, bănciile și restaurantele din zona Unirii.

ACCESIBILITATE

Beneficiile pe care Shamrock Gardens ți le oferă sunt la un raport calitate-preț indiscutabil; probabil singurele locuințe din Târgu Mureș atât de avantajoase. Dezvoltatorii s-au gândit inclusiv la tinerii cumpărători, incluzând oportunitatea de achiziție prin programul Prima Casă. Fara a face compromisuri, Shamrock Gardens iti ofera o noua locuinta in zona rezidentiala a orasului Targu Mures la preturi pe care nu le poti refuza.
0
Suprafața (km²) în Sântana de Mureș
0
Număr locuințe în Sântana
0
Minute - distanța Centru Tg Mureș-Sântana
0
Populația din Sântana