Despre proiect

Simte-te acasă

DESCOPERA NOUL COMPLEX MODERN DE CASE SHAMROCK GARDENS

Shamrock Gardens este un nou concept rezidențial creat ca cea mai accesibilă alternativă pentru tine. Situat la aproximativ 10 minute de centrul orasului, in Santana de Mures, este o adevărată oază de liniște în inima naturii. Râul Mureș ce curge în apropiere, dealurile și peisajul de care este înconjurat completează beneficiile oferite de Shamrock Gardens.

UN STIL DE VIATA SANATOS SI AER CURAT

Frecventa anuala dominanta a vantului din directia Nord, Nord-Vest datorata in mare parte orientarii generale a vaii Muresului cu lunci largi, faciliteaza penetrarea curentilor de aer curat si ozonat conform studiilor de specialitate efectuate. Sa locuiesti in ansamblul rezidential Shamrock Gardens inseamna sa te bucuri de toate beneficiile unei vieti de caliate si sa simiti aerul proaspat si curat relaxandu-te in gradina proprie. Cu o pozitionare superba, departe de zgomotul urban natura te asteapta intr-un cadru propice pentru ati plimba cainele, a iesi la joaca alaturi de copii si a avea un stil de viata activ si sanatos.

Source: Administrația Națională de Meteorologie

CONFORT

Confortul pe care Shamrock Gardens ți-l oferă este unul de exceptie. Toate locuințele sunt izolate termic cu materiale de cea mai bună calitate, astfel că te poți bucura de spațiul deschis al casei tale, dotată cu o sufragerie generoasa si terasa, o bucatarie in stil american, trei dormitoare si trei bai. Suprafata terenului este de 250 m2, gradina fiind un spatiu spațiu perfect pentru recreere în aer liber alături de prieteni, iar gazonul verde din fața casei te conduce către spațiul comun și aleile cu pomi și verdeață. Mai mult, cartierul dispune de locuri de parcare și un loc de joacă pentru copii.

CALITATE

Design-ul fiecărei locuințe este gândit pentru a o face cât mai eficientă pentru tine, maximizând potențialul spațiului în casă și afară. Sunt montate cele mai moderne soluții electrice și termice, ce ridică standardul calității, și există opțiunea de a instala inclusiv panouri solare și pompe de căldură. Locuințele sunt construite cu materiale având cea mai înaltă certificare a calității, precum Reham Polymers pentru ferestre, uși și canalizare, Rockwool, Austrotherm și Ursa pentru soluțiile de izolare termică, Lindab pentru colectarea și redistribuția apei de ploaie si Kanuff pentru finisajele interioare și exterioare deopotrivă. ‬‬‬

COMUNITATE ȘI SIGURANȚĂ

Shamrock Gardens este un complex cu circuit închis, asigurându-ți astfel intimitatea, confortul și siguranța. Fiind imprejmuit cu gard accesul se face doar pe la intrarea cu barieră. Ca locuitor al complexului, vei deveni membru al Asociației, iar astfel spațiile comune vor fi îngrijite si problemele comunității dezbătute.

POZIȚIONARE

La doar 5 minute de mers pe jos din complexul Shamrock Gardens există o stație de autobuz care duce în centrul orașului, iar ca alternativă ecologică poți alege să pedalezi pe pista ce traversează digul. La o plimbare de doar câteva minute vei găsi magazine și brutării, inclusiv Kovacs si Timko, Centru de sport, respectiv este în construire și o grădiniță. La 5-7 minute de condus se află market-urile, băncile și restaurantele din zona Unirii.

ACCESIBILITATE

Beneficiile pe care Shamrock Gardens ți le oferă sunt la un raport calitate-preț indiscutabil; probabil singurele locuințe din zona Târgu Mureș atât de avantajoase. Ne-am gandit la clientii nostri indiferent de varsta pe care o au. Daca esti la inceput de drum poti achizitiona o casa in complexul Shamrock Gardens prin credit imobiliar, iar noi te vom sustine. Fără a face nici un compromis, Shamrock Gardens iți oferă noua locuință la un preț competitiv și un timp de finalizare rapidă de la semnarea contractului până la recepție.